JURNAL BLOG

Rahsia dan tips menjadi Internet Marketer (IM)

Pakej Lengkap Vblog

Google Hot Trends

Site Promote Blog Anda

Hari ini aku ingin sangat-sangat kongsi site-site ini dengan anda. Kenapa?

Bagi mereka yang cari makan dengan CPA atau pun Affiliate site yang dipaparkan ini adalah tempah anda untuk menaikan ranking di Google. Ini adalah salah satu teknik yang saya guna pakai.
Saya kongsikan bersama anda.

Sharing is Caring



----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dalam jurnal kali ini Saya menunjukkan hasil CPAlead saya setakat 14 hari dibulan 9 ini.



Ikutilah tips-tips dari aku di post yang akan datang.

Scam Lagi ???

Jumpa lagi kita semua. setelah tidak berapa sibuk dengan urusan Vblog. Dengan kesempatan yang ada ini bolehlah menulis sedikit tentang masalah penggali-penggali duit di Internet ini.

Internet mula menjadi sumber pendapatan kedua kepada ramai rakyat Malaysia kini. Tak kira apa bangsa janji 1Malaysia + Malaysia boleh semua dah mula pandai godek-godek ruang siber cari makan sikit-sikit. Tak kisahlah apa pun sekali bidang janji masyuk!!!!

Tapi semakin ramai yang tumbuh, makin ramai pulak yang cuba melakukan scam . Apa tu scam Rizal? Aku jawab >>>>

SCAM adalah penipuan diinternet oleh mereka yang ingin mengaut keuntungan mudah di internet dengan membina website yang menarik netter untuk mendaftar sekaligus melabur wang mereka. Sesiapa yang sudah terkena tu taulah apa dia SCAM. Bagi yang tidak pernah terkena - berhati-hatilah.SCAM antara penyebab orang ramai takut dengan perniagaan di internet.

penerangan scam yang diambil dari tip saudara Irfan Khairi.

Rupanye Ifran yang jawab..ngeh3x...



Aku mula-mula masuk dunia ni banyak terkena dengan Scam. Habis gaji aku di makan oleh mereka-mereka yang tak bertanggungjawab ni. Tak tau dose ke???

Oleh itu kalau anda baru bermula atau baru nak cuba-cuba jangan la ambil mudah tentang sesuatu perkara iaitu bab duit. Jangan sewenang-wenangnya kita beli atau membayar satu product tanpa kita membuat kajian terlebih dahulu.

Langkah-langkah jika nak beli jugak

1. Selidik dulu siapa penjual product tersebut. (pergila ke laman-laman forum dan bertanya. Salah satu laman forum yang aku minat ialah Wang Siber. Macam-macam info ada di situ.)

2. Baca syarat dan TOS kemudian faham betul-betul tau.

3. Cari product yang boleh direfund kembali. Senang kalau kita tak puas hati dengan barang yang kita beli tu.

4. Jangan mudah percaya dengan pujuk rayu penjual ek.

tips ini aku kongsi sikit-sikit je. Kalau nak tau lebih seach la kat google banyak cerita pasal scam ni. Jangan la kita menjadi mangsa penipu-penipu ini.

-------------------------------------------------------------------------------------

Berkaitan jurnal aku hari ini salah satu sumber pendapatan di Vblog aku semakin Alhamdulillah.
Syukur pada Allah. Genap 10 hari di bulan 9, aku telah berjaya mengumpul 213.87 usd.



Dapatkan lah Vblog dari Alang anda akan dapat seperti apa yang aku dapat ini, insyaallah.

Jumpa lagi di lain masa.

Video Blog Menghasilkan USD



Video Blog Menghasilkan USD. Memang itulah yang dapat saya katakan. Saya memulakan percubaan dalan Vblog yang di jual oleh Alang .

Pada pemulaannya saya cuma mahukan bukti mendapat visitor 1000 sebulan dan saya berjaya mendapat 1500 traffic hanya dalam masa 3 hari selepas laman web saya dibina. Memang hebat.

Saya boleh buat banyak duit dengan kehadiran traffic yang banyak itu. Malangnya google adsense tidak menerima pemohonan dari video blog. Tetapi Ada yang lebih baik adsense... Apa tu???

Anda semua pernah dengar CpaLead.com?. Saya tunjukkan sedikit pendapatan saya dari CpaLead.com.


Anda bayangkan saya baru dalam CpaLead.com dan berjaya membuat pendapatan yang macam ni. Macam ni penuh la kocek saya setiap bulan. Bulan 9 sehaja saya sudah yang baru 4 hari saya sudah berjaya mendapat $130.83 . Bukan inikah yang dikatakan sebagai mesin Wang di internet?

Memang saya memberi 10 bintang kepada E-book Vblog Alang ini. Anda belum pernah merasa Duit Internet, cubalah beli E-book Vblog Alang dan anda akan tersenyum setiap bulan. Lupa Affiliate dan google adsense buat sementara mari kita semua membuat pendapatan dengan Vblog . Semuanya terbukti.

Sila lawat Vblog saya di NetFreeTV untuk mengetahui apa itu Vblog. Sampai jumpa lagi.

Hosting Percuma Untuk Anda

Free Website Hosting

Jurnal Blog Post

Bookmark Page

Add to Google Reader or Homepage

Subscribe in NewsGator Online

Subscribe in Bloglines

Add to My AOL

Followers